17 Kasım 2011 Perşembe

Oriflame Maxi Lash Çift Taraklı Rimel

  Bir rimelin kirpiklerimizi hem uzatmasını hem de dolgunlaştırmasını isteriz.Bunu üretici firmalar rimel fırçasına kıllar ekleyerek,şekil değiştirerek vb. işlemler uygulayarak geliştirmeye çalışırlar.Size bahsedeceğim rimel fırçası tek bir başta 2 tarağa ayrılmış.İnce dişli sık tarafı kirpiklerinize uzunluk verirken,kalın dişli tarafı kirpiklerinize  hacim sağlıyor.Balmumu ve kirpiklere bakım yapan pantenol rimele ayrıcalık katan özelliklerden.

  8ml lik bu rimelin fırçası silikonumsu bir maddeden.Bu konuda herhangi bir yerde kesin bir bilgi bulamadım o yüzden birşey diyemiyorum.Ancak fırçanın tarak kısımlı silikonumsu yeri şekil alabildiğinden rahatça kirpiklerinize uygulayabilirsiniz.2 renk seçeneği var bendeki rengi siyah,diğer renk kahverengi.Rengi koyu bir siyah.Kömür karası koyuluğunda değil ama normal rimel siyahı koyuluğunda.

  Ben bu rimelden gerçekten çok memnun kaldım.Özellikle uzunlaştırma etkisinden çok çok memnun kaldım.Benim göz kapağı çukurumu tamamen gözüm kapladığı için kirpiklerimi fotoğraflayamadım.Görünmesi için aşağıya bakmam gerekiyor böyle olunca hiç bir özellik görünmüyor malesef.O yüzden sadece ürünü fotoğrafladım.

 Mutlaka denemenizi önerdiğim bu rimelin fiyatı indirimle 10-11 tl oluyor.Şu sıralar pek indirime girmese de bu rimel verdiğiniz parayı hakediyor.Kirpiği az ve çok kısa olanlara nasıl bir etki sağlar bilemiyorum ama normal dereceli kirpiklere sahipseniz,bu rimeli denemelisiniz :)




2 yorum:

  1. bunun seklini sevdim, benim favorim olan loreal telescopic carbon black mascaraya benziyor : )

    YanıtlaSil
  2. vivacım güzel bir rimel bence,benim şimdiye kadar kullandığım en iyi rimel tabi yüksek markaları kullanmadım hiç :) + yorumların beni çok mutlu ediyor iyi ki varsın ;)

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...