16 Kasım 2011 Çarşamba

Flormar Tekli Far - 021

  Bir mim'de favori farınız hangisi sorusuna ben bu far demiştim.Gerçekten de bu far benim favori farım.Bu nasıl güzel bir renktir.Nasıl böyle yanar döner,çekici aynı zamanda duruşu ağır bir far rengi olabilir,inanamıyorum. Makyaj-Kozmetik-Güzellik blogunun sahibesi Flormar'ın U33 nolu ojesiyle evlenebileceğini söylemişti.Ben de gönül rahatlığıyla bu farla evlenebilirim :) 

  Far 5gr,oldukça gramajlı bu ürün sık sık kullansanız da bitecek gibi görünmüyor.Bitmesini de hiç istemem zaten.Hep benimle kalsın,hep benim olsun :) Farın pigmenti gayet iyi,rengini vermesi için farı kazımaya gerek yok.Farın dokusu da çok güzel.Çok sık kullanılabilecek bir far olmasa da,bu farla gölge makyajlarında harikalar yaratabilirsiniz.Beni benden alan bu farın karşısında saygıyla eğiliyor,sizi bu süpermodelin fotoğraflarıyla baş başa bırakıyorum :)






Ben aldığımda bu farın fiyatı 6 tl idi.Şimdilerde ise fiyatı 8 tl civarında.

4 yorum:

  1. Çok hoş!!! güle güle kullanınız hanımefendi :))

    YanıtlaSil
  2. Amanııın en sevdiğim tonlardan biri ! <3 Ben bu rengi niye almamışım yahuu, almasam daha iyi artık benim için :D Çünkü 9 tane Flormar tekli farım var :/

    YanıtlaSil
  3. Junkhead gerçekten o kadar güzel bir renk ki,inan görünce beğenmemek elde değil :) 9 tekli far,canım sen baya far paleti yapmışsın kendine :)

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...