27 Aralık 2011 Salı

Bitenler #1


Bitenler başlıklı bir yazı yazabildim sonunda :) Bitirdiğim şeyler arasında makyaj malzemesi de olmasını temenni eder,hemen ürünlerle ilgili yorumlarıma geçerim :)

1-Oriflame Dancing Lady Vücut Kremi : Bitirme tezi ürünlerimden biriydi kendisi.Dancing Lady kokulu normal,sıradan bir krem.Nemlendirmek için değil,koku kalıcılığını sağlamak için kullanılmalı.

2-Fruit Kicks Saç Kremi - Şampuanı : Boyasız,yıpranmış saçlar için yapılmış bir seri.Bu saç kreminden inanılmaz memnun kaldım.Kesinlikle saç taramayı kolaylaştırıyor ve saçı yumuşatıyor.Watsons da indirime girince depolayacağım ürünlerden biri.Şampuan ise boyasız saçta kurutma veya saçı karıştırma yapmıyor ama   ben bu şampuanı kullanırken saçımı boyadım.Boyalı haldeyken saçlarıma iyi gelen bir şampuan olmadı.Zararsız içeriğinden ötürü bu da indirime girdikçe alacağım ürünlerden biri.

3- Oriflame Ayak Kremi : Yazısı için buradan.

4- Parmex Aseton : Uygun fiyatlı,iyi performanslı aseton.Bittikçe alınacaklardan.Şimdi hanımelilisini kullanıyorum ama sümbüllünün kokusunu daha çok beğendim :)

5- Oriflame Üzüm Özlü Antioksidan Yüz Kremi : Normalden karmaya dönük ciltler için yapılmış bir krem.Kullandığım dönemde çok beğenmiştim ancak Antalya sıcaklarından sonra kokusu biraz değiştiği için vücut kremi olarak kullanmıştım.Bu da bitirme tezi ürünlerimden biriydi.

*************************************************************************

6 yorum:

  1. Parmex'in pembesini aldım bende dün,açıkcası denemediğim bir asetondu ve şimdi içim rahatladı.:)

    YanıtlaSil
  2. Missbone, ben bir Şelale kullanırdım,onun kokusuna bayılırdım çünkü,bir de bu Parmex asetonlarını kullandım.Ben çok memnunum Parmex'den gayet güzel çıkarıyor ve fiyatı gayet uygun,eminim sende beğeneceksin canım ;)

    YanıtlaSil
  3. ayak kreminin kokusunu hiç sevmiyorum çok ağır bence ama nemlendrmesi iyibence ayak ürünlerinde şöyle fresh kokular kullanmalılar:)

    YanıtlaSil
  4. fruıt kıcks ın yesılınden bende memnunum ama arada degıstrmek lazım sac tepkı vermıyor yoksa

    YanıtlaSil
  5. doğru söylüyorsun Grace ben diş macunlarında çok farkediyorum o durumu ;)

    YanıtlaSil
  6. Parmex oje severlere candır, onsuz olmaz. Bir de fruıt kıcks firmasıyla iş görüşmem olmuştu beni işe almadıkları için küsüm onlara ve protesto ediyorum :)

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...