30 Aralık 2011 Cuma

Taze Geldiler #4



  Şu sıralar çok güzel şeyler için yoğun bir koşuşturma içerisindeyim.Bu güzellikleri de dün ne yaptım ne ettim gittim aldım Watsons'dan.Pastel ojelerin ikisini de daha önceden almıştım ama kardeşim çok beğenince ona vermiştim,daha sonra gittiğimde Watsons'da bu renkleri bulamamıştım.Dün bulunca hemen kaptım,zaten bilindik renkler 68 ve 123 :) 123 ü görünce bir sevindim ki çalışan kişi inanamadı :) Rimmel ojeler 2.si %50 indirimle alındı,simli top coat(harika ötesi) ve base coat.Arkadaki Loreal peeling de cleanpod'u ile dikkatimi çekmişti indirimde olunca hemen attım sepetime.Benim en sevdiğim temizleyiciler günlük peelinglerdir.Bu peeling de genel olarak beğenilen bir ürün,umarım ben de beğenirim :) Peelingin fiyatı 8.90 tl idi,ilgilenenler indirimi kaçırmasınlar ;)

Yarın 2011'in son günü..Koca bir yıl ne zaman geçti bazen hiç inanamıyorum.

************************************************

7 yorum:

  1. 123 nolu oje çok güzelmiş. Ben burada bulamıyorum pastel satan iki yer var zaten olan renkleri de flormarda falan rahatlıkla bulunan cinsten :( o peelingin iyi olduğuna dair çok yazı okudum bloglarda ama ben de dün neutrogena nın greyfurtlu peelingini aldım dün %50 indirimi görünce :)
    Umarım her ikimizde memnun kalırız diyorum ve öpücük :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de merak ediyorum o peelingleri özellikle pedlerini :) güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Kıvırcığım , inan Antalya'da olmama rağmen ben bile kolay bulamıyorum bu renkleri.123 nolu ojeyi ağustosta kardeşime verdim,her watsons'a gittiğimde bakarım anca yeni buldum :) Peelingden ben de umutluyum canım,sen de güle güle kullan inşallah beğenirsin :) ben tanıtım yüzü ünlü olan temizlik ürünlerine uzak duruyorum nedense bu yüzden neutrogena'nın o serisini hiç denemedim :) ;*

    Juturnecim ,canım watsons'da indirimdeler bu halde kaçırma derim ;) çok teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  4. cleanpad benimde vazgecilmezim, güle güle kullan hepsini tatlim : )

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler viva,ben de denedim cleanpodu gerçekten çok iyiymiş :)

    YanıtlaSil
  6. Ojeler şahane canım, clead pad lede yüzümü yıkamaya bayılıyorum makyaj kalıntısı bırakmadan tertemiz oluyor yüzüm :)

    YanıtlaSil
  7. rimmel'ın simi süper! iyi ki almışsın :) bu iki pastel'i de hiç görmemiştim daha önce hayret.. ama en kısa zamanda bakıcam :) ben de lorealin siyah noktalar için olan peelingini aldım, bakalım işe yarayacak mı?

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...