16 Aralık 2011 Cuma

Oriflame Pure Skin Tonik

  Oriflame'in gençlere yönelik sivilceye meyilli ciltler için çıkardığı Pure Skin serisinin toniğini birçok kişinin güzel yorumlarıyla denemeye karar verdim.Nitekim uzun süredir de kullanıyorum bu toniği.



Toniğin vadettikleri şöyle;
*Ciltteki yağ dengesini sağlar.
*Gözenekleri küçültür.
*Gözenek sayısını azaltır.



  Ben bu toniği kullanmaya başlarken gözeneklerle ilgili vadettiklerine pek inanmamıştım.Bir süre sonra ise gerçekten gözeneklerimin belirgin bir şekilde küçüldüğünü farkettim.Benim  burun kenarlarıma yakın yanak kısmımda gözeneklerim biraz genişti.Buradaki sıkıntıyı gerçekten çok azalttı.Gözenek sayısını azaltır kısmına kesin birşey diyemeyeceğim,çok fazla veya sorunlu bir gözenek yapım yoktu.O yüzden farkı anlayabileceğim bir durum yaratmadı bende.Toniğin içeriğinde gördüğünüz gibi alkol var.Bu ciltte kurutma etkisi yapıyor,haliyle bir nevi ciltteki yağ oranını dengelemiş oluyor.

  İçeriğinde alkol bulunmasına rağmen ben bu toniği beğendim.Hem etkileri hem de uygun fiyatıyla bittikçe alabileceğim ürünler arasına girdi.

Bu serinin ürünlerinde sık sık indirim oluyor.Ben bu toniği katalog fiyatıyla 8.90 tl ye almıştım.

8 yorum:

  1. alkolsüz olmasi bence cok iyi, güle güle kullan tatlim : )

    YanıtlaSil
  2. alkol olmasa düşünürdüm gözenekli biri olarak ama alkol işte :(

    YanıtlaSil
  3. bu seriyi bnde kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum,bi çok pahalı markadan daha iyi geldi bana,hele o pompalı temizleme jeli yk mu kardeşimde bitane siyah nokta bırakmadı:) bnm de kalmayacak ta bi düzenli kullanabilsem:)

    YanıtlaSil
  4. Haticecim, bende çok memnun kaldım canım bu tonikten eminim yıkama jeli de çok iyidir :) dediğin gibi fiyatı da uygun,bize de severek kullanmak kalıyor ;)

    YanıtlaSil
  5. Tanyelicim, evet alkol var :( ama çok iyi :) ama alkol var :( :/

    YanıtlaSil
  6. Alkollü tonikler bende de hep daha iyi sonuç veriyor, bir de ne bileyim onları sürünce bir yakıyor falan ya yüzümü cildimin nefes aldığını hissediyorum sonra da. Sende de oluyor mu bilmem :)

    YanıtlaSil
  7. Sevdam, evet o his bende de oluyor.Tonikle silince gözeneklerim nefes alıyormuş gibi geliyor,rahatlama oluyor :) alkolsüz toniklerde o his olmuyor malesef, mesela ben gül suyu kullanıyorum ama sanki pek temizlemiyormuş sadece nemlendiriyormuş gibi geliyor :)

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...