7 Aralık 2011 Çarşamba

Ödülümü Aldım :)


Sevgili Dofa bana bu ödülü göndermiş.Çok çok teşekkür ediyorum canım,çok sevindirdin beni :) Hakkımızda 7 gerçeği yazıp sonra da 10 kişiye bu ödülü yolluyoruz :)

1-Ben doğduğum gece çok yağmur yağmış ve bu yüzden hastanenin elektrikleri gitmiş.Doğumhanenin penceresine doğru,2 arabanın uzun farları yakılarak yeterli ışık sağlanmış ve benim doğumum öyle olmuş :)

2-Tam bir dondurma hastasıyım.2 yaşında iken annem ve babamla yazın gezmeye çıkmışız.Dönüşte de 1kiloya yakın dondurma almışız.Eve gelince babam duşa girmiş annem de çiçekleri suluyormuş.Babam çıkınca mutfağın önünden geçerken boş dondurma kabını görmüş.Anneme beni de bekleseydiniz demiş ama annem ne diyorsun ben hiç yemedim deyince,tüm dondurmayı benim yediğim anlaşılmış :)

3-Hayvanlara aşırı derecede düşkünüm.Küçüklüğümden beri hep sevdim onları.Ancak ben ne kadar sevsemde babam evde hayvan beslemeye karşı çıkıyor.En büyük hayalim bir Golden Retriever köpeğimin olması.Tüm köpekleri seviyorum ama o cinse özel bir ilgim var.Hayvan ticaretine karşıyım,sahiplenmenin barınaklardan ve hayvanseverler arasında yapılması gerektiğini savunuyorum.

4-Veteriner olmayı çok istemiştim ancak iş bulma zorluğundan dolayı ailem istemedi.İşletme okudum bende.Herkesi işletiyorum :P

5-Canayakın,neşeli bir insanımdır ancak insanlara kendimi çok açmaktan,biranda can ciğer olmaktan korkarım.Bu yüzden insanlar beni tam olarak tanıyamazlar.

6-Çok uzun bir spor hayatım oldu.Milli voleybol takımına çağrıldım ancak sporculuk sakatlanana ve yaşlanana kadar mantığından gitmedim.Spora yetenekli bir insanım,her çeşit sporu yaparım :)

7-Piercing,dövme gibi şeylere abartılı olmayarak ilgim var.Bunda baba engeline takılanlardanım.Yurtdışında kaldığım zaman dudağımda piercingim vardı,dönünce çıkarmak zorunda kaldım.Burnuma düşünüyorum ama  kıkırdak delindiği için tam karar veremiyorum.Dövme yaptırmam evden ayrılana kadar yasak :)

Ödüller kimlere gidiyor :) kabul ederlerse tabiki;
1-Vivam
2-Uzun İnce Kıvırcık
3-Rengarenk Daphne
4-Sevdanın Dünyası
5-What's Next
6-Juturne Beauty
7-Ben ve Ivır Zıvır Çılgınlığım
8-Bir Oje Koleksiyoncusunun Günlüğü
9-Gökyüzü Kokusu
10-Nasli
11-Altbilgi

13 yorum:

  1. kabul etmez miyiim :D çok teşekkürler canım :) ben de dövmeye ilgiliyim mesela ama ailem çok itici buluyor, yasaklamasalar da 18imden önce izin vericeklerini zannetmiyorum.. en kısa zamanda hakkımda bilinmeyenleri açıklayacağım ,öhmm.. :P :D

    YanıtlaSil
  2. canım aslında ailen haklı bir yerde,çünkü benim 18 yaşında yaptırmak istediğim dövme ile şimdiki dövme bir değil :) o zamanki seçimlerime bakıp gülüyorum,o yüzden biraz zevklerin olgunlaşması gerekiyor dövme geri dönüşü neredeyse olmayan bişey çünkü :/ çok çok iyi düşünülüp sürekli görülmeyen bir yere yaptırmak lazım :)

    bende anne baba gibi oldum,konuşmama bak :p diğer bilinmeyenlerini merakla bekliyorum canım ;*

    YanıtlaSil
  3. ayy mutlu oldum bnde kimse beni mimle medi diye üzülüyordum :D doğum zamanın walla çok ilginçmiş çok şaşırdım :)

    YanıtlaSil
  4. ha birde haziran ayı doğumluyum o ayda yağmur yağmasıda ilginç,onu söylemeyi unutmuşum :) canım seni mimlemeden olur mu ;) cevaplarını merakla bekliyorum :*

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim, vakit ayırabileceğim bi zaman yapayım :)

    YanıtlaSil
  6. eğlenceli bir mim/ödül olmuş

    blogum yeni göz atarsanız bahtiyar olacagım
    http://kozmetikdeneyimleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler tatlım :) Yarın sabah geliyorrr !!

    YanıtlaSil
  8. Yeni izleyicin oldum sıkılmam diyorsan eğer kesinlikle deldir burnunu ha kulak ha burun acısı aynı eğer dikkatli olursan hiç bi sorun çıkmaz =)

    YanıtlaSil
  9. Fluu, acıdan değil de izden ve kullanım kısıtlılığından dolayı düşüncelerim var.Dudağımda iz kaldı mesela,ben izimi çok seviyorum hiç de pişman değilim o ayrı ama kıkırdağı deliyorsun iz kalacak yine suratım delik delik olmasın :) iş hayatında takabileceğim birşey de değil hızma,eğer öyle bir ortamım olursa yaptırmayı düşünüyorum canım ;) hoşgeldin bu arada ;)

    YanıtlaSil
  10. İş hayatını düşünme bence bende takıyorum hiç bir sorun yaşamadım minnik bir taş takarsın göze batmasın diye =) çok belli olmuyo deliği sanırım ama ben deldirirken yapan kişi ne kadar takarsan o kadar süredede izi geçer demişti yani 1 yıl takıp çıkardığında 1 yıl içinde deliğin kaybolurmuş doğrumudur bilemem =)

    YanıtlaSil
  11. doğru diyorsun canım da her iş yeri kabul etmiyor malesef,mesela ben bankada çalıştım kesinlikle yasaktı :( hele bir gireyim de işime,duruma göre gerekeni yaparım ;) ben izin süreyle ilgisine pek inanmıyorum canım ya,kapanan tabiki vardır ama bana piercing'i yapan tek kapanmayacak yerin burun olduğunu söylemişti.Yapıyla ilgili bence benim ki kapanmadı ama kapananlar var :)

    YanıtlaSil
  12. Canımmm mim için teşekkürler :)
    Ben de dövme yaptıracağım ama piercing bana ters :)

    YanıtlaSil
  13. Sevdam, sensiz mim olur mu canım ya :) ne dövmesi yaptırmayı düşünüyorsun? piercing de iyidir ya :)

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...