17 Aralık 2011 Cumartesi

Hakkımda 100 Şey - Bölüm 2

Hakkımda 100 Şey'de geldik 2. bölüme.İlk bölümü hatırlamak isteyenler buradan bakabilirler.



1-Ortaokulda İpek Ongun'un genç kızlara yönelik kitaplarını okur,Serra'nın oradaki arkadaşlıklarına gıpta ederdim.Liseye bir geçeyim benim de böyle kızlı erkekli süper bir arkadaş grubum olacak diye hayaller kurardım.Tabi havamı aldım.Kaç genç kızın daha duygularıyla oynadın ha İpek Ongun? :)



2-Herhalde en kötü sakarlığımı içinde ana yemek bulunan borcamı misafirler gelmeden 10 dakika önce kırarak yaptım.Annemi o gün görmeliydiniz :)




3-En sevdiğim 3 meyve sırasıyla; İncir, Trabzon Hurması ve Avokadodur.Evet avokado bir meyvedir :)


4-İlk makyaj malzemem,benden yaşça büyük kuzenimden görüp aldığım şeffaf rimeldi.Heyt be ne günlerdi :)




5-Beni en mutlu eden şey birinin bana gönülden "İyi ki varsın" demesidir.




6-Küçükken gördüğüm tüm uzun saçlı erkeklere aşık olurdum :) Çelik,Kerim Tekin hatırladıklarımdan birkaçı.Kerim Tekin ölünce çok üzülmüştüm,çok ağlamıştım.Mekanı cennet olsun.Artık uzun saçlı erkeklere özel bir ilgim yok.




7-Hamburger yiyeceksem eğer,tek tercihim Burger King olur.Tavuklu hamburgerleri yemem,tercih etmem.O kadar para veriyorum kırmızı et yiyeyim de bari işe yarasın mantığım vardır :D:D Evet ben bir mini çakalım :)




8-Kendimi bildim bileli polisiye dizilere,dedektif filmlerine,suçlu kim kitaplarına ilgiliydim.Suçluyu bulduğumda hehey nasılda bildim,aslında ben tam FBI'da çalışacak kızım ha diye hayaller kurardım.CSI'da olurdu be :)




9-Bende öyle birşey varki neyi sevsem kaldırılıyor.Mesela Doritos'un Taco ve Nachosu ilk çıktığı zamanlar o seride bir de sarımsaklı Doritos çıkmıştı,deniz mavisi bir ambalajı vardı.En sevdiğim cipsti,niye yemediniz niye sevmediniz onu,kaldırdılar işte :( Hadi onu da geçtim bu yukarıda gördüğünüz Algida'nın Taco dondurması,kime sorsam çok seviyormuş bu dondurmayı.İnanılmaz güzel bir tadı vardı,neden kaldırıldı?Peki Bumbo'dan ne istediniz,bari o kalaydı.Gerçi o benim ve kardeşimin sayesinde 2-3 sene öncesine kadar vardı.




10-İğrenç espri diye nitelendirilen aslında çok güzel olan esprilere çok ilgiliyim.Öğrendikçe yaparım,milleti bayarım.İğrenç derken birde gülerler,nedir yani gülüyorsun işte :) Ha bu arada size Ali'nin selamı var.Hangi Ali'nin? ŞehirlerarasıotobüsterminALİnin :D:D İtiraf edin güldünüz ;)


3. bölümde görüşmek üzere :)

13 yorum:

  1. Ayyy 9. madde bende de mevcut yaa neyi sevsem üretimden kaldırıyorlar aynen :D Mesela bazı örnekler vermem gerekirseee , Doritos'un sarı paketli tavuk aromalı cipsi vardı bir zamanlar ve ben hastasıydım o cipsin,resmen tadı hala damağımda :( Ama artık yok :(( Sonracııma, Colgate Herbal diş macunu vardı,ondan başkasını kullanmazdım . Ama bir gün bir baktım yoook,onu da kaldırmışlar . Başka başkaaa,haahh Avon'un bir parfümü vardı Be Spontaneous diye,bayılırdım onun hafif çiçek kokusuna ve defalarca hem sprey he parfümü alıp bitirmiştim amaaa o da üretimden kalktı ühühüüü .. Daha çok vardır,aynı kaderi paylaşıyoruz o konuda peeh :/ :)

    YanıtlaSil
  2. 8. numera ayni benide tarif etmissin canim, ama gercekten calismak icinde fazla tirsardim galiba ; )

    YanıtlaSil
  3. Ahahaha İpek Ongun beni de kandırdı, hayallerimle oynadı evet! :D
    Ayrıca ben de kötü espriyi sevmemiz de ortakmış. İnsanların hiç gülmediği şeylere ben saatlerce gülebiliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. İyi ki varsın :)

    Bumbo'yu ben hala ararım mesela, bir umut çıkar bir yerden diye :D

    YanıtlaSil
  5. 1 4 6 7 10 :D tamamen benzerlik gösterdiğimiz şıklar bende liseye geçtiğimde he hayal ederdim bir sürü kız arkadaşım olucak dedikodular sırlaşmalar falan diye nerdeeeeeee sınıfda 2 kız 28 erkektik :D 1 kız okulun yarısında okula gelmezdi tek kız erkeklerin arasında tam 4 sene okudum :D ayrıca kerim tekin öldüğünde günlerce ağlamıştım ben yaaa ahh hala iç çekerek dinliyorum şarkılarını =)

    YanıtlaSil
  6. itiraf: o sen espriye güldüm evet :D

    YanıtlaSil
  7. canim keyifle okudum ama ipek ongunün kitaplarini hala okuyorum biliyormusun :) eski yillari hatirlatiyor bana cok severdim eskiden :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  8. superdi,ewet güldm valla:))))))))))

    YanıtlaSil
  9. Junkhead, dimi canım ya ne seviyorsak kaldırıyorlar bu gidişe bir dur demeliyiz :) acaba ne yapsak kalkmayacak şeyleri mi sevsek :)

    viva, dimi suçlu ile karşı karşıya kalınca o korku herhalde kalp krizi geçirtir insana :)

    Ececim, geçti gitti gençliğimiz,İpek ongun'a hayır :) güzel esprileri sevmeni sevdim.Adamın biri uçmuş hemde 07 :D ;)

    Juturnecim, çok mutlu ettin canım beni :*

    Flucum,baya ortak yönümüz varmış yahu :) o kadar erkek içinde okumak vallahi cesaret ister,helal sana :)

    Edacım, hehe ;)

    Gülcüm, güzel kitaplar ama pek gerçekçi değil,genç kızları anlatırken onların hayalleriyle oynuyor ;)

    Hatice, hehe ;)

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Blogum, mini çakalım, soğuk esprilerle gülümsetenim (itiraf ettim ), o borcamdaki ne kuzum, çok güzel görünüyor (açım), incire bayılırım da, biz marmaralıyız avokado bilmeyiz trabzon hurmasını da sevmem zaten :)Ben de hamburger yiyeceksem Burgerı ve kırmızı etlileri tercih ediyorum tam senle aynı nedenlerle olmasa da :)
    Bu arada canım iyi ki varsın :)

    YanıtlaSil
  11. Sevdam, bayıldım yorumuna :):) bu kadar ortak yön,yoksa kardeş miyiz kuzum :) borcamdaki börekmiş,bende netten buldum :D

    canımmmm çok çok mutlu ettin beni,sen de iyi ki varsın ;)

    YanıtlaSil
  12. Bende İpek Ongun gazisiyim:)))Aynen özenir özenir hayal kırıklığına uğrardım:))

    YanıtlaSil
  13. Lame ve Dore, bir nesli mahvetti bu kadın kitaplarıyla hay Allahım ya :)Hayır tam gül gibi kötülüğün olmadığı,tek dertlerin sınav notları olduğu en güzel dönemlerimizi bu kuru beklentilerle kötü sandık :/

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...