8 Aralık 2011 Perşembe

Hakkımda 100 Şey - Bölüm 1

  Severek takip ettiğim Marjo'nun blogunda,'Hakkımda 100 şey' yazılarının 2. kısmını da okuyunca bende yazmak istiyorum dedim.Kendisine bu fikir için çok teşekkür ediyorum :) Çoğu şeyin paylaşıp,paylaşılınca güzel olduğuna inandığım için yapmak istiyorum bunu.Kimbilir belki ortak noktalarımız vardır :) Yazılar 10 madde halinde 10 parçadan oluşacak.İlk parça ile başlayalım :)



1-Tam bir Antalya aşığıyım.5 yaşından beri Antalya'da yaşıyorum.Çok yer görmeme ve oralarda kısa süreli yaşamama rağmen Antalya benim için en güzel yer.Antalya'ya kötü birşey dediklerinde kendime hakaret edilmiş gibi hissediyorum :)




2-Karma'ya çok inanıyorum.Bazı şeyleri yaparken bunun etkisinde çok kalıyorum.Özellikle ailemle anlaşmazlığa düştüğümde,arada kırgınlık olunca hiçbirşeyim yolunda gitmeyecekmiş gibi hissediyorum.




3-En sevmediğim yiyecek patlıcandır.Yemediğim şeyleri bile yeri gelir yerim ama patlıcanı aç kalana kadar yemem.Bir keresinde ananem fesleğenli patlıcan yemeği yapmıştı,daha sonra kokusu gelince bir daha patlıcan yiyemedim.



4-Vücut tipim kum saati şeklinde.(Şekil 1A).Kiloyu her daim kalçaya alıyorum,her daim göbekten veriyorum.Nasıl bir işleyiş ben anlayamadım.



5-Mısırın her türlüsüne bayılıyorum.Haşlanmış mısır,patlamış mısır ikiside vazgeçilmezim.Hele patlamış mısırımı alıp film izlemenin tadı paha biçilemez.



6-Biblolardan,özel anlamlı ve köpek figürlü olanlar dışında,hiç hoşlanmıyorum.İlkokulda herkes birbirine biblo alırdı,ben ne kadar nefret ettiysem bana o kadar biblo gelirdi.Ne alalım diye sorduklarında sadece biblo almayın cevabını verirdim :)



7-Kahveye bayılıyorum.Üzüntülü anlarımı,soğuk havaları,sıkıntılarımı unutturan içimi huzurla kaplayan kahvem benim.Bazen 1 fincan kahve bir umut olabiliyor.Filtre kahve özeldir benim için.Türk kahvesinin yeri ise tartışılmaz.



8-İşletme mezunuyum.Okul zamanlarında söylediğim iki şey vardı,bankacı ve muhasebeci olmayacağım.Özelikle ama özellikle bankacı olmayacaktım.Bir laf vardır "İnsan ayıpladığını yaşamadan ölmez"diye.Mezun olunca nerede iş buldum dersiniz?Bankada :) ayrıldım ama artık büyük konuşmak istemiyorum muhasebeci de olursam artık durumum vahim :D



9-İlkokul 4'de boy ve kilo ölçümü yapılmıştı.Boyum 1.64 çıktı ve herkes beni alkışladı.Tenefüste diğer sınıflardan çocuklar gelip beni kutlamışlardı.Kimileri de sınıf kapısından bak işte o kız diye birbirlerine göstermişti.Diğer bir rekor da sınıf arkadaşımın 4.cü sınıfta 72 kilo olmasıydı.



10-En büyük hayalim ve isteğim bir Golden Retriever'ımın olması.Köpekler kadar güzel bir canlı yok hayatta.Köpeğiniz varsa siz zengin bir insansınız.


2.bölümde görüşmek üzere :)

10 yorum:

  1. bayıldım postuna..biblo olayına aynen katılıyorum hiç sevmem 8. maddeye de hak veriyorum:)

    YanıtlaSil
  2. beğenmene çok sevindim luzucum :) biblodan hediye mi olur canım,dimi ama :) sende mi işletmecisin yoksa? :)

    YanıtlaSil
  3. güldürdün beni çok:DD
    yapmam dediğim şeyleri yapar buldum kendimi.mesela asla ve asla doğduğum,büyüdüğüm yerde yaşamam diyordum şuan nerdeyim tabii ki doğduğum şehirde:)

    YanıtlaSil
  4. ben de bayıldım ya çok eğlenceli olmuş :D karmaya ben de inanıyorum, ne yaparsan sana dönüyor.. vücut tipim benim de kum saati sanırım, her ne kadar göbüşüm olsa da :D kahve zaten nasıl sevilmez? :) esas bombaya geliyorum okulda daha bugün ölçüm yapıldı 1.84 çıktım (ne ara uzadım ben yaa!) ve tescilli olarak sınıfımdaki en uzun insanım :D

    YanıtlaSil
  5. luzu, napalım yapmasak da yaparız diyelim belki başımıza gelmez :) kaçınılmaz son :)

    What's Next, oo baya ortak yönümüz varmış canım :) Vay canına sen 1.95 olacaksın bu gidişle,durdur kendini yahu :) ailen basketbolcu herhalde :)

    YanıtlaSil
  6. melekli biblolar kabusumdu benim de bir ara. :D çok beğendim postunu. ayrıca ilkokul 4te 1.64 boy kıskandımm :D ben o kadar değilim hâlâ. :P
    kahveye ben de bayılıyorum daha önce de yazdım galiba senin postlarından birine :)
    8 numara çoğumuzun başına geliyor galiba asla dememek lazım :D

    YanıtlaSil
  7. ayy bayıldım bu yazıya bende yapabilirim hatta mim olsa daha güzel olur:)))
    bende mısır canavarıyım haşlanmışına dayanamam:))
    ve golden aşığıyım bir gün benimde olucak:))

    YanıtlaSil
  8. dofa, kabus olmayacak gibi değil yahu,heyecenla açılan paketin içinden biblo çıkması :) evet kahve konusunda konuşmuştuk hatırlıyorum,sende kahve sevenlerdensin ;) valla artık asla demiyorum,olacaklardan korkuyorum :D çok teşekkür ederim güzel yorumun için canım ;)

    daphnem, sende yapasana canım,çok güzel olur :) hakkımızda 7 gerçek mimi vardı ya o yüzden mim haline getirilmemiş.Süt mısır olacak offf offf :D Golden bir aşktır,umarım yakın zamanda gerçekleşir canım ;)

    YanıtlaSil
  9. Canımmm, ne güzel yazmışsın yaa, çok beğendim :)
    Bu arada ilkokul 4de 1,64 olan sen şimdi kaçsın ki kuzum :) ben şu anda senin ilkokul 4teki halinden az biraz uzunum :) A bu arada 6 yaşındaki kız yeğenimde galiba senden, 6 yaş kıyafetleri kısa geliyor boydan 8 yaş alıyoruz, azman diyorum ona sen üstüne alınma :)
    Hadi Antalyana laf söylemeyeyim, şimdi seni üzmek istemem :) Mısırı ben de çok seviyorum, her türlüsünü. Patlıcana da bayılırım ama bak ben mesela :) Ben de kum saati tipliyim ama lerleyen yıllarla birlikte kilo aldığımdan belimin inceliği biraz gidince daha normal gözükmeye başladım (evet göbeğim var, ama yapacak birşey yok, kendimi seviyorum :D) Kahveye bayılırım, her gün en az 1 çeşidini içerim. Karmaya (yada adı her neyse) ona inanırım, ne ekersen onu biçersin diğer adıda biliyorsun :) Ve de asla ''asla'' demem, senin bankacı muhasebeci mevzun gibi.
    Bir goldenım olsa keşke benim deee :) Çok mu uuzun yazdım, affet beni ne olur :)
    Sevgiler kuşum :)

    YanıtlaSil
  10. Sevdam sen nolur uzun yaz ben çok mutlu oluyorum,çok hoşuma gidiyor :)

    Aaa Antalya'ma laf mı söyleyecektin yoksa :) Ne kadar çok ortak yönümüz varmış canım,seni neden bu kadar sevdiğim şimdi anlaşıldı ;) canım şimdi 1.82'yim.Küçükken ben zaten garson boy giyiniyordum ühühü :) Bir patlıcanda anlaşamamışız,o kadar olur :)

    Çok sevgiler can Sevdam :*

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...