5 Aralık 2011 Pazartesi

Alix Avien Oje - 157

  Uzun İnce Kıvırcık'ın isteği üzerine bu ojeyi sürdüm.Şimdi mutlu musun ha U.İ.Kıvırcık? :) Süreli 2 gün oluyor ama yoğunluktan anca fotoğraflayabiliyorum.Şu sıralar ellerim sürekli su içinde o yüzden tırnak uçlarımdaki ojeler azıcık soyuldu.Ojenin içinde kırmızı,açık pembe ve beyaz simler var.Tırnaklarımda ojenin 3 kat sürülmüş hali mevcut,buna rağmen tırnak diplerim görünüyor.






9 yorum:

  1. wuhuuu çok teşekkür ederim :)) mutlu ettin beni.. beklediğim kadar kırmızı değilmiş ama yine güzel. bu arada sanki sana bu tonlar daha çok mu yakışıyor ne ?? :) gayet güzel durmuş tırnakların da :)

    YanıtlaSil
  2. rica ederim canım :) ben kırmızıyı kendime pek yakıştıramıyorum.Beni görsen ve tanısan,bence sende yakıştıramazdın bana :) yani yakışsada bu renkler beni yansıtmıyor U33,flormar 431 vb. gibi ojeler bana daha uygun ;)

    YanıtlaSil
  3. ay simli simli cok güzelmis, cok begendim!! : )

    YanıtlaSil
  4. miss sümük, beğenmene sevindim canım :)

    vivam,çok sağol canım :*

    YanıtlaSil
  5. aa walla cok güzelmis rengi ve simi bayildim, ben de nedense alix avien in oje renklerini cok begeniyorum digerlerine oranla ;) cok yakismis canim güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Demir çiçek sağol canım :) Alix Avien her rengin simlisini yapıyor,pek fazla renk üretmiyor sanırım en azından burada sadece simliler ve kırmızı renkleri geliyor :)bende en çok Pastel ojelerini seviyorum ama en güzel renkleri flormar çıkarıyor bence :)

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...