2 Ocak 2012 Pazartesi

Oriflame Stylo Eyeliner - Yeşil,Siyah,Kahverengi



  Bir kampanya zamanında toplamıştım bu üç rengi.Keçeli kalem uçlu bu eyelinerların Oriflame'de üç rengi var zaten; yeşil,siyah ve kahverengi.Bildiğiniz üzere,bu türde kalemler yan tarafıyla sürülerek etkili ve kolay sürülüm sağlıyor.Likit veya jel eyeliner çekmede zorluk yaşıyorsanız bu kalem eyelinerlar sizin kurtarıcınız olabilir.

  
  Oriflame'in kalem eyelinerlarına gelirsek;bu üç renkten size yeşil olanını kesinlikle tavsiye ederim.Koyu yeşil renkteki bu kalem bu üçlüde en kalıcı olanı.Akma,bulaşma yapmıyor,makyajınızı silerken bile zor çıkıyor :) Ben bu yeşil eyelinerı gerçekten çok beğendim,bittikçe mutlaka alırım.

  Bu üçlü içinden tavsiye etmediğim ise kahverengi olan.Renk vermesi çok çok kötü üst üste sürünce kahverengiden çok siyah oluyor ve bu kahverengi eyeliner gözde bir süre sonra pütür pütür dökülüyor.Bu yüzden kahverengi eyeliner'ı ben hiç sevmedim.

  Siyah olan ise Flormar'ın diplinerını gördükten sonra her ne kadar yetersiz görünsede,kalem eyelinerlar içinde iyi bir alternatif olabilir.Rengi simsiyah olmasada,kolayca sürebileceğiniz bir eyeliner olarak size yardımcı olabilir.

10 yorum:

  1. yesil hic denemedim simdiye kadar, iyi fikirmis : )

    YanıtlaSil
  2. evet yeşil hiç çıkmıyo ama malesef siyah akıyo kenar kısımlara srdüyseniz dağılıyor.. bana sorarsan ben siyahını aldım kendime ama hiç memnun değilim. flormarın diplinerı gayet başarılı. okuyanlara onu tavsiye ederim. sevgiler canm

    YanıtlaSil
  3. güzel renkleri varmış tatlım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. siyahını ben 2 yıldır kullanıyorum kurumuyor bitmiyor nalet :) cok pratik acele makyajlarda özellikle kirpik dibine geçiyorum bir rimel tamam :)

    YanıtlaSil
  5. Siyahını kullanmıştım bir süre önce, kullanımı oldukça kolay ama istediğim siyahlığı vermiyor.. Daha doğal bir görünüm oluyor tabii.. :) Bu arada gökkuşağı gibi çok tatlı blogun.. Ben de seni bloguma beklerim, güzel yorumlarını da beklerimmm :)

    http://lunaparkqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. great choices of eye liner!!! love the colors!!! enjoyed your blog, followi g you now..hope you could visit my blog too..kissess!!!

    YanıtlaSil
  7. Nerelerdesin kuzummm,,,, merak ettim

    YanıtlaSil
  8. Yeşil olan çok güzel bir tonmuş gerçekten :) Kalıcılık bakımından da senin dediğin gibi güzel madem, almak lazım :) Kalem olarak daha önce eyeliner hiç kullanmadım gerçi :) Bu arada blogun çok renkli, çok sevdim :D :D

    Blog konusunda biraz yeniyim, bloguma bakmak istersen; iremimosa.blogspot.com

    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Kiz nerelerdesin : )

    YanıtlaSil

Sende yaz yaz yaz,buraya yaz bütün söylemek istediklerini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...